Om os

OM BOUTIQUE MARIE

EN TØJBUTIK MED STOR PERSONLIGHED

Boutique Marie var en af landets første specialbutikker for smart tøj i store størrelser, da butikken åbnede for mere end 40 år siden. Vi er stadig en af de bedste.

Vi har gennemgået en rivende udvikling. Fra dengang, hvor en stor pige nærmest skulle være lykkelig, hvis hun overhovedet kunne finde tøj,  til i dag, hvor vi har et flot sortiment til alle størrelser, stilarter og aldersgrupper. 

Boutique Marie forhandler kvalitet, ikke discount. Vi tror på, at kvalitet betaler sig, og vi har ekspertise, viden og erfaring til at rådgive og vejlede hver enkelt kunde optimalt.

Netop fokus på at klæde den enkelte kunde rigtigt på har været kendetegnet for Boutique Marie igennem alle årene. Som specialforretning lever vi af tilfredse kunder, som kommer igen og igen. Og det er rigtig rart når vi efterhånden har lært de enkelte kunders smag og behov at kende. Så det er til stor fornøjelse for både ekspedienter og kunder.

Det kræver, at kvaliteten er i orden, både af tøjet og af de råd, vi giver kunden. 

Sådan bliver du klar til at kunne gennemføre køb på en webshop

Vi ved, at det er bøvlet. Når du vil betale for en vare på en webshop i dag, så er det ikke bare at betale. Du skal igennem alverdens sikkerhedsprocedurer for at få lov til at betale. For at undgå net-svindel skal du nemlig bekræfte dit køb gennem NemID nøgleapp eller en SMS og kodeord.

Du kan godkende din betaling på 2 måder

NemID
SMS + kodeord